Ons team

Coach

Marco Bosman

Mijn naam is Marco Bosman,

Al jaren maakte mijn vrouw me enthousiast om te werken  met jongeren met een beperking. Ik heb al vaker met heel veel plezier  workshops gegeven aan jongeren met een beperking. Nu ben ik aan het werk  als werkbegeleider bij Goed Zooo!!

Ik kan niet wachten om samen dingen te leren maar vooral om veel lol te maken samen!

 

 

 

 

Coach

Sam Grimmelikhuizen

 

 

Coach

Luna Bosman

Mijn naam is Luna Bosman,

Ik ben nu al een tijdje werkzaam in de zorg. Deze passie heb ik zeker over gekregen vanuit de familie. Ik ben afgestudeerd psychiatrisch verpleegkundige. Ik werk sinds september 2021 full time bij Goedzooo!!. En ik heb het erg naar mijn zin met iedereen. 

ik hoop samen met iedereen een gezellige dag te kunnen hebben. 

 

 

Coach

Eva van Grinsven

Mijn naam is Eva van Grinsven,

Ik werk al vanaf het eerste uurtje bij goedzooo en heb het altijd erg naar mijn zin! Ik heb mijn studie specifieke doelgroepen niveau 4 afgerond. Ook vind het vooral erg leuk om in de natuur bezig te zijn en ben bijna voor geen enkel dier bang! 

Ik hou er van om creatieve oplossingen te bedenken waar iemand tegen aanloopt. Creatief bezig zijn is ook iets wat ik erg leuk vind. Ik kan zeker ergens rustig samen met de jongeren onszelf concentreren, maar ook hou ik van gekkigheid en grapje!

 

 

 

 

 

Coach

Dannyelle Bosman

Mijn naam is Dannyelle Bosman,

Met veel plezier werk ik mijn hele leven al in de zorg, waarbij alle leeftijden en zorgvragen inmiddels wel voorbij zijn gekomen. 

Wat ik leuk vind om te doen is bijvoorbeeld, toneel spelen, koken, muziek maken en gezelligheid. Ik vind het fijn om dit binnen Goedzooo!! ook te kunnen doen. 

Ik probeer met humor en gezelligheid de dag compleet te maken. Ik probeer altijd te zeggen wat ik doe, en te doen wat ik zeg. 

Coach

Mitchell van Lieshout

Mijn naam is Mitchell van Lieshout,

Als een van de jongste van dit gezellige team geniet ik elke dag van mijn werk. Ik geniet er van om samen doelen te halen. Ook mijn werk combineren met mijn passie voor sport en mijn diploma als bewegingsagoog maakt mij blij. Ik ben dan ook graag actief bezig samen met de ander.

Zo vind ik het leuk om te gaan sporten, klussen, wandelen en lekker buiten zijn. Ik heb dan ook erg veel zin om met iedere actieve dagen te bleven waarbij we veel lachen en leren met en van elkaar.

 

 

 

 

 

Coach

Kim Vogel

 

 

Coach

Nick Eigenhuijsen

 

 

Drama therapeut

Rob van Vliet

 

 

Coach

Sanne Hermsen

 

 

Vrijwilliger

Thoby Vogel

Vrijwilliger

Jolanda van de Berg

Vrijwilliger

Dirk van de Ven